SPIT

No tenim prou elogis pels nostres amics i principal patrocinador del Club. Ells són especialistes en solucions de fixacions d'edificis, fàbrica i comercialització d'una gama global de sistemes de claus, engrapat...

ITW 

ITW és un fabricant de tecnologies industrials avançades. Específicament, dissenyem i produïm una gamma de fixacions i components d'alta tecnologia, equips i sistemes, així com productes i equips especialitzats per a clients de tot el món.

SUBIRATS Embotits

Tens un sopar o un dinar? Quina millor manera de quedar bé que amb una bona safata d’embotits de la millor qualitat possible. Embotits Subirats s’uneix al nostre projecte  per poder seguir creixent agafats tots de les mans!

TEANA Laboratories Andorra

Grans laboratoris de cosmètics amb moltíssima expansió mundial. Els seus productes són d'alta tecnologia creats amb ingredients naturals. Qualitat prèmium a preus assequibles. Cuidar-nos té un preu, però costa ben poc!

ANYTIME FITNESS Granollers

No hi ha excuses per no cuidar el teu físic!!!! Obert cada dia de l'any les 24 hores del dia. Excel·lents professionals, màquines d'última generació, classes dirigides i un gran preu per ser-ne soci!!!!!

ELÈCTRICA CANET

Si tens calor, fred... poseu-vos ràpidament amb contacte amb ells, que amb la màxima rapidesa us vindran i us solucionaran el problema i al millor preu. Grans instal·ladors.

Professionals de tota mena de soldadura, manteniment d'empreses, reparació i grans dissenyadors de maquinària, grans experts amb treballs d'acer (escales, batlles de perímetre...).

Ofereix les millors solucions per la gestió integral del seu negoci, hostaleria i comerç en general. Apostant per marques punteres. El seu principal objectiu és donar la millor solució, assessorant i adaptar-se a les necessitats dels clients.

Ells són una botiga en línia especialitzada en Material esportiu. Els hi apassiona poder proporcionar el material esportiu que necessites.

Professionals i experts en fabricació i reparació de maquinària com cintes d'envasament, elevadors...

Especialistes en vestimenta esportiva per a qualsevol esport, neixen per oferir peces esportives amb l'estil propi de la marca. Uns estils únics i de gran qualitat!

Uns autèntics cracks a l'hora de fer pa, pastissos, croissants... Si necessiteu alguna cosa de reposteria i pastisseria, no dubteu en anar-hi.

Grans professionals de la construcció, amb grans acabats d'obra, tota mena de reformes (parets de pedra, taulats, escales de disseny...). No dubteu en coneix ‘els. Qualitat/preu, excel·lents.

Botiga de suplementació esportiva, plans d'entrenament personalitzats, assessorament nutricional...

Bar-restaurant "El Pabellón". En ells podreu trobar tota mena de tapes, entrepans, plats combinats, copes... No dubteu en passar-vos a prendre alguna cosa.

Empresa pionera en el sector de la construcció, l'empresa constructora del grup ABL, els podeu trobar a l'Ametlla Park.