HISTÒRIA

ARHS (Associació Roquerola d'Handbol Sorra) és una entitat esportiva dedicada al foment i pràctica de l'handbol sorra, sent el primer club de Catalunya dedicat exclusivament a aquesta modalitat.

A finals del 2005 una colla d'amics motivats per la pràctica de l'handbol platja van preguntar-se si hi hauria la possibilitat de dur a terme a La Roca del Vallès un torneig similar al que ja es feia a Calella de la costa. "Si a poblacions de l'interior a la resta de l'estat poden, per què no nosaltres?"

Després de molts estudis i de recerca de recursos tot va ser possible, el juliol del 2006 es va poder dur a terme el primer Open Roc&bolbeach, tota una novetat a la comarca que va servir per donar a conèixer aquest peculiar i atractiu esport a tothom.

A finals d'any i plantejant-se la gran dificultat per organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques, calia regular la coordinació i organització de l'activitat. Això va portar a finals de l'any 2006 a la creació de l'entitat ARHS, el primer club català dedicat al foment i a la pràctica de l'handbol platja.


LA JUNTA

Fent clic aquí pots conèixer en els especialistes del nostre club, sense ells el club no seria res.